Achizitii publice

Achizitii publice

36,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Monografii

Recenzie Achizitii publice

Lucrarea Achiziţii publice abordează o problematică complexă şi controversată care, deşi de strictă actualitate în peisajul administraţiei publice atât la nivel teoretic, cât şi practic, este pentru prima dată tratată în România într-o manieră interdisciplinară, sub forma unei monografii.

În contextul în care scopul final al aplicării corecte a reglementărilor privind achiziţiile publice este atingerea obiectivelor de eficienţă şi eficacitate în cheltuirea banilor publici, abordarea interdisciplinară a sistemului achiziţiilor publice caracteristică lucrării, atât din punct de vedere legislativ, cât şi managerial şi sociologic constituie un mijloc optim de realizare a unei cercetări complexe şi pertinente a evoluţiei, situaţiei existente şi a schimbărilor care se impun în materia achiziţiilor publice.

Mai mult, lucrarea îmbină abordarea interdisciplinară cu elemente de certă inovaţie în cercetarea ştiinţifică şi în practica achiziţiilor publice, prin analiza unor concepte cum sunt ePublic Procurement, achiziţiile publice verzi, achiziţiile publice pentru inovare, cercetarea la nivel exhaustiv a evoluţiei legislaţiei achiziţiilor publice din perioada interbelică şi până în prezent, concomitent cu efectuarea a numeroase studii comparative din România şi alte state membre al Uniunii Europene precum şi a formulării propunerilor de lege ferenda.

Acestea sunt considerentele care recomandă atât prezenta lucrare monografică cât şi pe autor, doctor în ştiinţe administrative şi reputat practician în domeniul achiziţiilor publice, deschizând totodată perspectiva unor abordări şi completări viitoare, importanţa domeniului demonstrând că achiziţiile publice reprezintă o permanentă provocare pentru mediul de cercetare ştiinţifică şi practicienii administraţiei publice.

Cartea "Achizitii publice" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Cristian Marius Catana si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Achizitii publice prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Achizitii publice" este de 36 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: decembrie 2011
ISBN: 978-973-127-661-8
Pagini: 277
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Achizitii publice

Produse similare si recomandari

Dreptul profesiilor juridice
Florin Ciutacu
12.00 RON
Procedurile de preventie a insolventei
Arin Octav Stanescu, Simona Maria Milos, Otilia Doina Milu, Stefan Dumitru
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Achizitii publice. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cristian Marius Catana

Deocamdata in afara de "Achizitii publice", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Cristian Marius Catana.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter