Acelasi suflet, multe trupuri

Acelasi suflet, multe trupuri

Editura For You
18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Acelasi suflet, multe trupuri

În această carte uluitoare şi cutremurătoare, renumitul psihiatru Brian Weiss - unul dintre primii doctori care au explorat vieţile anterioare ale pacienţilor, ca metodă de tratament - ne dezvăluie modul în care vieţile noastre viitoare ne pot transforma în prezent.

Toţi am trăit vieţi anterioare. Toţi vom trăi vieţi viitoare. Ceea ce în facem viaţa actuală ne va influenţa vieţile ce vor urma, pe măsură ce evoluăm în drumul nostru spre nemurire. Brian Weiss, renumitul autor al lucrării Multe vieţi, mulţi maeştri, ştie că acest lucru este adevărat - deoarece, în ultimul timp, el a reuşit să-şi transporte pacienţii nu numai în vieţile anterioare, ci şi în cele viitoare. Ceea ce a descoperit este că există mai multe variante de viitor, astfel încât alegerile pe care le facem acum vor determina calitatea vieţii noastre, atunci când vom reveni înapoi în plan fizic. Folosind zeci de studii de caz (cum ar fi, de exemplu, Samantha, ale cărei rezultate slabe la şcoală au fost depăşite, atunci când s-a întors la o viaţă anterioară în care era arhitect grec şi apoi la una din viitor, în care a văzut că este un medic renumit - sau Hugh, medium, torturat în Evul Mediu ca eretic, a cărui călătorie în viitor i-a adus liniştea sufletească), Dr. Weiss demonstrează beneficiile terapeutice ale progresiei, exact la fel cum a demonstrat că incursiunile în vieţile noastre trecute ne pot alina sau vindeca rănile fizice şi emoţionale din prezent. Aceasta este o carte revoluţionară, bazată pe descoperirile doctorului Weiss despre trecut, care-i va purta pe milioanele lui de cititori într-un viitor individual şi colectiv, pe care ei înşişi îl vor crea. Pe parcursul acestui proces, vieţile lor actuale vor fi profund transformate, iar ei se vor bucura de mai multă linişte sufletească, de mai multă bucurie, de mai multă vindecare.

"Când lucrez cu oamenii din grupurile care participă la seminarele mele, îi progresez în viitorul îndepărtat, în perioade distincte de timp: peste o sută, cinci sute,..." Continuare...

"A doua regresie a fost mai interesanta. „Sunt în Evul Mediu. Secolul al doisprezecelea. Sunt un tânăr, un preot, foarte frumos, care trăieşte în munţi - arată ca în..." Continuare...

Cartea "Acelasi suflet, multe trupuri" a fost publicata in categoria Paranormal / Paranormal si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Brian L. Weiss si a fost publicata de editura For You. Se poate cumpara cartea Acelasi suflet, multe trupuri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Acelasi suflet, multe trupuri" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Acelasi suflet, multe trupuri

Produse similare si recomandari

Copiii de cristal
Doreen Virtue
6.00 RON
Pasind intre lumi
Gregg Braden
30.00 RON
Certitudini, imboldul
Stuart Wilde
18.00 RON
Sfidarea paranormalului
Beatrice Kiseleff
5.00 RON
Apocalipsa. Pericolul din spatiu
George V. Grigore
18.53 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Acelasi suflet, multe trupuri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Brian L. Weiss

Brian L. Weiss a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Daca dragoste nu e, nimic nu e : Povestea unor suflete pereche, care s-au regăsit, Mesaje de la maestri, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter