Aceasta orbitoare absenta a luminii

Aceasta orbitoare absenta a luminii

Editura Art
28,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca ideala

Recenzie Aceasta orbitoare absenta a luminii

Un roman inspirat din fapte reale: oroarea la care au fost supuşi, timp de optsprezece ani, prizonierii din Tazmamart, închisoarea secretă din sud-estul Marocului. În urma atentatului ratat - şi a masacrului - din Skhirat, în iulie 1971, aceştia au fost îngropaţi în tăcere şi întuneric undeva în deşert. În temniţele care de fapt erau nişte morminte (unde statul în picioare era imposibil), ei au trăit suferinţa morţii.

Inspirându-se din această tragedie zguduitoare şi bazându-se pe mărturia unui fost prizonier, Tahar Ben Jelloun ne propune un roman intens despre rezistenţa prin spiritualitate, în care poezia se întâlneşte cu imaginarul pentru a evoca indicibilul.

"Karim, ceasornicul nostru vorbitor, calendarul nostru, reperul nostru în întuneric, era din ce în ce mai obosit. Ne spunea anul şi luna, fără zi şi oră. Maşina se dereglase,..." Continuare...

"La Ahermemou, după două luni în care am primit îngrijiri, am aflat că urma să fim eliberaţi. Autorităţile aveau să aleagă doi sau trei prizonieri pe care să-i încredinţeze..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Aceasta orbitoare absenta a luminii", publicata in 2 categorii, Beletristica / Bestseller, Beletristica / Literatura fantasy, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Tahar Ben Jelloun si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Aceasta orbitoare absenta a luminii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Aceasta orbitoare absenta a luminii" este de 28.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-973-124-627-7
Pagini: 248
Format: 12 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Aceasta orbitoare absenta a luminii

Produse similare si recomandari

Jocul de-a destinul. Trilogia Roth
Andrew Taylor
24.99 RON
Din nou acasa
Barbara Delinsky
32.90 RON
Dati foc acestei case
William Styron
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Aceasta orbitoare absenta a luminii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Tahar Ben Jelloun

Tahar Ben Jelloun a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Noaptea sacră, Iubiri vrajitoare, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter