Academia secretelor. Intelectualii si spionajul. O istorie universala

Academia secretelor. Intelectualii si spionajul. O istorie universala

45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Academia secretelor. Intelectualii si spionajul. O istorie universala

Stiati ca Daniel Defoe a condus retele de spionaj, ca stolnicul Cantacuzino a organizat o "cancelarie secreta”, ca Mata Hari nu a fost "nici dansatoare, nici agenta”, ca marii autori de romane de spionaj, Fleming, Maugham, Greene, Le Carre etc., au fost… spioni, ca, Brecht, Steinbeck, Sinatra s-au aflat pe "lista FBI”, ca Josephine Baker, Greta Garbo, Marlene Dietrich, Maria Tanase au fost agente, ca Einstein, Picasso si Oppenheimer au fost suspectati de spionaj, ca dosarul atentatului impotriva papei Ioan Paul II ramane deschis…?

Raspunsul la aceste intrebari si la multe altele il puteti afla parcurgand paginile acestui volum, cea dintai sinteza romaneasca a implicarii intelectualilor din toate timpurile (scriitori, jurnalisti, actori, artisti, savanti, exploratori, oameni ai bisericii etc.) in activitatile informative, in calitate de spioni, sefi de agentii sau... victime. - dr. Alexandru Popescu

Cartea "Academia secretelor. Intelectualii si spionajul. O istorie universala" a fost publicata in categoria Istorie / Enigme ale istoriei si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Alexandru Popescu si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Academia secretelor. Intelectualii si spionajul. O istorie universala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Academia secretelor. Intelectualii si spionajul. O istorie universala" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-537-067-8
Pagini: 434
Format: 18,5 x 25,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: intelectuali , spionaj

Pret Academia secretelor. Intelectualii si spionajul. O istorie universala

Produse similare si recomandari

In sfarsit adevarul...
Alex Mihai Stoenescu
37.50 RON
Istoria secreta
Procopius din Caesarea
15.00 RON
KGB in inima Vaticanului
Pierre de Villemarest, Daniele de Villemarest
27.00 9.00 RON
Istoria Rozacrucienilor
Paul Sedir
22.00 RON
In cautarea lui Tutankhamon
Niki Horin
69.90 RON
Enigme ale istoriei romane vol. 1
Paul Stefanescu
16.35 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Academia secretelor. Intelectualii si spionajul. O istorie universala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alexandru Popescu

Alexandru Popescu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Agentii marturisiti. Diplomatii si spionajul : O istorie universala, Frumoasele agente. Femeile si spionajul. O istorie universala.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter