Absurdistan

Absurdistan

Editura Humanitas
Editia: I
36.00 15.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Raftul Denisei

Recenzie Absurdistan

Roman tradus in peste douazeci de tari si nominalizat de New York Times Book Review printre primele zece romane americane ale anului 2006

Misa Borisovici Vainberg are 30 de ani si 150 de kilograme. Dar cea mai im-portanta cifra din viata lui este 1 238, locul ocupat de tatal sau, Boris, in topul bogatasilor rusi. Nu-i de mirare ca orasul de pe Neva, cu toate bogatiile sale, este la picioarele lui. Insa Misa ar schimba bucuros Sankt Petersburgul pe New York. Acolo si-a facut studiile, acolo a intalnit-o pe femeia vietii lui, Rouenna, o latina portoricana supra-ponderala si cu gura sloboda. Viza pentru Statele Unite ramane insa un miraj, pentru ca Boris Vainberg isi rezolva problemele in afaceri foarte simplu: eliminand, la propriu, concurenta. Ultimul rival in afaceri a fost din Oklahoma, asa ca Misa este persona non grata pentru Unchiul Sam. Ca sa fie primit din nou pe teritoriul american, evreul rus Misa va cumpara o cetatenie belgiana, pe care o va obtine (logic, nu?) in Absurdistan, pe tarmul Marii Caspice. Numai ca in micuta si pasnica republica, plina de texani care cauta petrol, intre cele doua grupuri etnice majoritare izbucneste razboiul civil, liderii unei tabere ii propun sa fie ministru, iar o trupesa si cosmopolita frumusete locala il atrage in bratele ei. Va renunta Misa la visul sau american?

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Absurdistan", publicata in 3 categorii, Beletristica / Bestseller, Beletristica / Premii literare, Beletristica / Literatura rusa, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Gary Shteyngart si a fost publicata de editura Humanitas. Se poate cumpara cartea Absurdistan prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Absurdistan" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-689-257-8
Pagini: 398
Format: 13x20 cm
Limba: ro

Pret Absurdistan

Produse similare si recomandari

Jurnalul unui pusti 1
Jeff Kinney
29.90 RON
Dragostea nu-mi da pace
Federica Bosco
29.90 RON
Templul
Matthew Reilly
29.99 RON
A saptea pecete
Jose Rodrigues Dos Santos
35.00 RON
Inainte sa adorm
S.J. Watson
45.00 RON
Ghidul nesimtitului
Radu Paraschivescu
22.00 RON
Intre dorinta si pericol
Linda Howard
21.00 RON
Morgennes. Romanul crucii
David Camus
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Absurdistan. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gary Shteyngart

Deocamdata in afara de "Absurdistan", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Gary Shteyngart.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter