Abhorsen

Abhorsen

Editura RAO
39,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Abhorsen

Când răsună chemarea celei de-a noua porţi, cine îi mai poate rezista? Un rău străvechi a fost trezit din somnul său profund din închisoarea sa subpământeană şi caută acum să se elibereze de emisferele de argint care-l împiedică să-şi dezlănţuie puterea teribilă.

Lirael, proaspătă moştenitoare a titlului de viitoare Abhorsen, ştie că soarta lumii se află în mâinile ei. Având drept informaţie doar o viziune de la Clayr şi bizuindu-se numai pe ajutorul nesigur al tovarăşilor ei Sam şi Mogget, Lirael porneşte în misiunea ei dificilă.

Răspunsul se găseşte undeva în Viaţă sau Moarte, dar oare o fostă a doua asistentă bibliotecară va reuşi să descopere cum poate fi învins Distrugătorul înainte să fie prea târziu?

Cartea "Abhorsen" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Garth Nix si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Abhorsen prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Abhorsen" este de 39.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9786066091688
Pagini: 416
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Abhorsen

Produse similare si recomandari

Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Abhorsen. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Garth Nix

Garth Nix a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Lirael, Sabriel.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter