Abecedar

Abecedar

Editura Stefan
10,35 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Abecedar

Contine 39 planse cu litere si grupuri de litere folosite in limba romana. Cu ajutorul planselor copiii pot invata sa recunoasca literele, sa scrie si sa faca legatura intre cuvant si imagine. Recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Abecedar", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (materie) / Abecedar, Manuale scolare (clasa) / Clasa I, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de George Paulian si a fost publicata de editura Stefan. Se poate cumpara cartea Abecedar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Abecedar" este de 10.35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: abecedar

Pret Abecedar

Produse similare si recomandari

Abecedar
Mariana Rusu
19.00 RON
Abecedar. Caietul elevului
Olga Piriiala
12.50 RON
Caiet special abecedar (Elefantel) clasa I
Marcela Penes, Celina Iordache
8.89 7.01 RON
Abecedar de istorii si istorioare
Sicu V. Macovei
7.20 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Abecedar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

George Paulian

George Paulian a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, Albinutele (carte de colorat), Aventura cosmica (carte de colorat), Capra cu trei iezi (carte de colorat), Cascatelul mamei (carte de colorat), Catelus cu parul cret (carte de colorat), Cearta din ograda (carte de colorat), Fat frumos (carte de colorat), Feerie de iarna (carte de colorat), Galceava florilor (carte de colorat), Iepurasul salvator (carte de colorat), Mingea nazdravana (carte de colorat), Pisoiul mofturos (carte de colorat), Piticul din gradina (carte de colorat).

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter