Educatie muzicala – manual, clasa a III-a

Educatie muzicala – manual, clasa a III-a

Editura Aramis
19,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Pagini 64;Format 205x260

Recenzie Educatie muzicala – manual, clasa a III-a

Manual câstigator la licitatia organizata de MEdC, in anul 2005

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Educatie muzicala – manual, clasa a III-a ", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (clasa) / Clasa a III-a, Manuale scolare (materie) / Educatie Muzicala, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Sofica Matei si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Educatie muzicala – manual, clasa a III-a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Educatie muzicala – manual, clasa a III-a " este de 19 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Educatie muzicala – manual, clasa a III-a

Produse similare si recomandari

Educatie civica – manual, clasa a III-a
Dumitra Radu, Gherghina Andrei
19.00 RON
Stiinte ale naturii, clasa a III-a. Caietul elevului
Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu
8.91 RON
Limba romana clasa a III - a
Maria Gardin, Florin Gardin, Daniela Berechet, Florian Berechet
11.00 RON
Limba franceza - caietul elevului - clasa a III-a + CD
Anca Badita, Victorita Iliescu
9.80 RON
Stiinte ale naturii - Manual cls. a III-a
Sorina Cuzum, Gabriela Vasiloanca, Mihaela Radu
8.91 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Educatie muzicala – manual, clasa a III-a . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sofica Matei

Sofica Matei a publicat inca 15 carti prezente in libraria noastra, Alfabetul cântat si colorat, Cantam si coloram animalele si pasarile domestice, Cantece metodice, Cântam si coloram florile, Educatie muzicala – manual, clasa a IV-a, Educatie muzicala, clasa a III-a. Caietul elevului , Educatie muzicala, clasa a IV-a - CD, Educatie muzicala. Suport didactic pentru clasa a II-a, Educatie muzicala. Suport didactic pentru clasa I, Aritmetica muzicala, clasa I, Educatie muzicala – compact disc audio, clasa a III-a , Educatie muzicala. Caietul elevului, clasa a IV-a, Educatie muzicala. Manual pentru clasa a IX-a, Educatie muzicala. Manual pentru clasa a X-a, Educatie muzicala. Manual pentru clasa XI-a, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter