Matematica distractiva. Clasa a III-a

Matematica distractiva. Clasa a III-a

Editura Aramis
8,91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Pagini 64; Format 205x287

Recenzie Matematica distractiva. Clasa a III-a

Manual optional.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Matematica distractiva. Clasa a III-a ", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (clasa) / Clasa a III-a, Manuale scolare (materie) / Matematica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Aurel Maior, Doina Popa, si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Matematica distractiva. Clasa a III-a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Matematica distractiva. Clasa a III-a " este de 8.91 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Matematica distractiva. Clasa a III-a

Produse similare si recomandari

Educatie civica – manual, clasa a III-a
Dumitra Radu, Gherghina Andrei
19.00 RON
Stiinte ale naturii, clasa a III-a. Caietul elevului
Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu
8.91 RON
MATEMATICA - Manual pentru clasa a III-a
Alexandrina Dumitru, George-Viorel Dumitru
24.00 RON
Limba romana clasa a III - a
Maria Gardin, Florin Gardin, Daniela Berechet, Florian Berechet
11.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Matematica distractiva. Clasa a III-a . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Aurel Maior

Aurel Maior a publicat inca 31 carti prezente in libraria noastra, Caiet pentru vacanta. Activitati interdisciplinare clasa a III-a, Caiet pentru vacanta. Activitati interdisciplinare clasa a IV-a, Culegere de matematica. Clasele I-II, Culegere de matematica. Clasele II - IV, Educatie muzicala. Caiet, cls. a I-a, Educatie muzicala. Caiet, cls. a II-a, Ma pregatesc sa fiu cel mai bun. Clasa I : Pregatirea concursurilor scolare transdisciplinare, Matematica – manual, clasa a IV-a, Matematica clasa a III - a. culegere de exercitii si probleme, Matematica clasa a IV-a. Caietul elevului. Partea a II-a, Matematica clasa a IV-a. Caietul elevului. Partea I-a, Matematica distractiva clasa I, Matematica distractiva, clasa a II-a, Matematica, clasa I. Caietul elevului. Partea I-a, Matematica. Manual, clasa I, Povestea unui copil sanatos, Set caiete matematica pentru clasa I (semestrele I si II), Stiu foarte bine la... matematica - clasa a IV-a, Stiu sa lucrez la... Matematica clasa a IV-a, Stiu sa lucrez la...Matematica clasa I. Fise, Stiu sa lucrez la...Matematica, clasa a II-a. Fise, Caiet pentru vacanta clasa a II-a, Caiet pentru vacanta. Activitati interdisciplinare clasa I, Culegere de matematica. Clasele I-II, Exercitii-Jocuri limba romana si matematica clasa I. Prichindel, Matematica culegere de exercitii si probleme. Clasele III-IV, Matematica, clasa I. Caietul elevului. Partea a II-a, Matematica. Culegere de exercitii si probleme clasele I-IV, Set caiete Matematica pentru clasa a IV-a (semestrele I si II), Sunt cel mai bun – pregatirea concursurilor scolare transdisciplinare : Clasele III-IV, Vreau sa fiu cel mai bun – pregatirea concursurilor scolare transdisciplinare : Clasa a II-a, dintre care primele 21 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Doina Popa

Deocamdata in afara de "Matematica distractiva. Clasa a III-a ", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Doina Popa.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter