A treia viata

A treia viata

Editura Vremea
19,62 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie A treia viata

Fiica a unei familii de intelectuali evrei din Sighet, Heidi Fried a fost deportata la Auschwitz impreuna cu intreaga familie, in perioada ocupatiei magheare a Ardealului de nord. A supravietuit impreuna cu sora sa si a ales sa traiasca in Suedia. Istoria deportarii ei si cea a inserarii dificile intr-o noua societate au foast scrise in doua carti, aparute deja in romaneste (Franturi dintr-o viata. Drumul la si de la Auschwitz si Intoarcere la viata).

Personalitate marcanta a sociatatii civile suedeze, Heidi Fried s-a remarcat prin activitatea neobosita pusa in slujba idealului intelegerii si bunei convietuiri intre oameni. Eforturile ei de a face cunoscut cosmarul Holocaustului sunt concretizate in volumul Pendulul vietii.

Pornind de la pozitiile profesiunii ei de psiholog, ea a oferit, de multi ani incoace, consiliere si tratament supravietuitor Holocaustului stabilitatii in Suedia. Organizarea unui centru, in care acesti oameni suferind traume profunde sa fie intampinati cu caldura si intelesi, este descrisa in volumul A treia viata, cu talent si seriozitate.

Cartea "A treia viata" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 04.01.2018. A fost scrisa de Heidi Fried si a fost publicata de editura Vremea. Se poate cumpara cartea A treia viata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "A treia viata" este de 19.62 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-645-408-0
Pagini: 180
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret A treia viata

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea A treia viata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Heidi Fried

Deocamdata in afara de "A treia viata", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Heidi Fried.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter