A patra cale vol I

A patra cale vol I

Editura Ram
24,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie A patra cale vol I

In A patra cale veti descoperi expus clar si riguros sistemul ezoteric initiat de catre Gurdjieff, sistem in care intelepcunea occidentala si cea orientala sunt complementar si riguros integrate.

Meritul incontestabil al lui Gurdjieff consta in dorinta de a actualiza si adapta acesta invatatura straveche pe structura omului modern, iar meritul lui Uspenski este ca el a validat prin proprie experienta adevarurile fundamentale relevate de ctre maestrul sau, Gurdjieff.

Aceasta carte impreuna cu "Fragmente dintr-o invatatura necunoscuta", ne readuce in atentie si ne explica in detaliu idei fundamentale ale caii spirituale urmate de Uspenski.

Cartea "A patra cale vol I" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de P. D. Uspenski si a fost publicata de editura Ram. Se poate cumpara cartea A patra cale vol I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "A patra cale vol I" este de 24 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 978-973-7726-24-7
Pagini: 303
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret A patra cale vol I

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea A patra cale vol I. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

P. D. Uspenski

Deocamdata in afara de "A patra cale vol I", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului P. D. Uspenski.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter