A 6-a tinta

A 6-a tinta

Editura RAO
25,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie A 6-a tinta

O rafală de gloanţe lasă în urmă şapte morţi - şi o femeie care se zbate între viaţă şi moarte. Victima este membră a Clubului Fetelor de la Crime - patru prietene care îşi unesc forţele să rezolve cele mai complicate cazuri. Detectivul Lindsay Boxer urmăreşte mai multe piste pentru a-l prinde pe cel care a încercat să-i omoare prietena, dar indiciile nu par să aibă sens. Între timp, copii din familii bogate încep să fie răpiţi împreună cu doicile lor.

Dar răpirile sunt urmate de o tăcere devastatoare - nici un mesaj, nici o cerere de răscumpărare. Acum întregul oraş este cuprins de teamă şi Lindsay trebuie să încerce să facă legătura între toate aceste întâmplări îngrozitoare.

"Mickey Sherman simţi tluxul plăcut şi constant de adrenalină produs de faptul că era un bun avocat şi credea în clientul său. Brinkley, bietul nenorocit, abia se trezea la realitate după..." Continuare...

"întrunirea locatarilor ajunsese la punctul de fierbere când Cindy îşi făcu apariţia. Vreo două sute de oameni erau înghesuiţi în holul de la intrare. Preşedinta asociaţiei,..." Continuare...

Cartea "A 6-a tinta" a fost publicata in categoria Beletristica / Thriller & Mistery si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de James Patterson, Maxine Paetro, si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea A 6-a tinta prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "A 6-a tinta" este de 25.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: noiembrie 2011
ISBN: 9786066091152
Pagini: 352
Format: 10,8 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret A 6-a tinta

Produse similare si recomandari

O crima anuntata. Editie 2011
Agatha Christie
22.99 RON
Premiul Nobel
Andreas Eschbach
29.99 RON
Eroi obisnuiti
Scott Turow
25.99 RON
Dosarul Dracula
James Reese
39.99 RON
Atac la presedinte
Philip Shelby
22.00 RON
O misiune riscanta
Ken Follett
29.99 RON
Cardinalul de la Kremlin
Tom Clancy
29.99 RON
Rainbow six. Volumele I + II
Tom Clancy
36.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea A 6-a tinta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

James Patterson

James Patterson a publicat inca 23 carti prezente in libraria noastra, 4 iulie , Alerta de gradul zero, Bikini, Bufonul, Bufonul, Croaziera : O calatorie de cosmar intr-un decor de vis, De-a v-ati ascunselea, Inscenarea, Jack & Jill, Lista neagra, Marea ratare, Trandafirii sunt rosii, Violetele sunt albastre, 1-ul pe lista mortii , A doua sansa , Al 3-lea caz, Alerta de gradul zero, Marea ratare, Soarecele si pisica, Thriller - volumul I, Thriller - volumul II, Trandafirii sint rosii, Violetele sint albastre, dintre care primele 13 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Maxine Paetro

Deocamdata in afara de "A 6-a tinta", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Maxine Paetro.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter