Cartea cunoasterilor : Conversatii cu marile spirite ale vremurilor noastre

Cartea cunoasterilor : Conversatii cu marile spirite ale vremurilor noastre

Editura Art
19.50 9.90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Ocheanul intors

Recenzie Cartea cunoasterilor : Conversatii cu marile spirite ale vremurilor noastre

Traducere din limba franceză de Mădălin Roşioru

"Spatiul psihic este singurul sacru care ne mai ramane si, pentru ca acesta sa poata supravietui tehnicii, drepturilor omului, justitiei, in pofida binefacerilor ce se ascund dinapoia acestor notiuni, pentru ca spatiul psihic sa poata supravietui o reabilitare a notiunii de revolta ca reincepere, ca interogatie personala, este indispensabila" - Julia Kristeva

Este o anchetă care a durat mai mult de opt ani, iar rezultatul este impresionant. Orice om cultivat trebuie să aibă în biblioteca sa această parcelă de inteligenţă şi erudiţie, ai cărei reprezentanţi sunt: Adunis, Régis Debray, Carlos Fuentes, Nadine Gordimer, Samuel Huntington, Leszek Kołakowski, Julia Kristeva, Claude Lévi-Strauss, Yehudi Menuhin, Czesław Miłosz, Oscar Niemeyer, Amos Oz, Ilya Prigogine şi Paul Virilio.

Cartea "Cartea cunoasterilor" a fost publicata in categoria Beletristica / Jurnale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Constantin von Barloewen si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Cartea cunoasterilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cartea cunoasterilor" este de 9.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978–973–124–340–5
Pagini: 288
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cartea cunoasterilor : Conversatii cu marile spirite ale vremurilor noastre

Produse similare si recomandari

Memorie si identitate
Ioan Paul al II-lea
34.99 RON
Insatiabila
Valerie Tasso
22.99 RON
Baiatul pierdut
Aher Arop Bol
25.99 RON
Jurnal 1945-1946 (audiobook)
Mircea Eliade
30.00 RON
Jurnalul fumatorului
Carmen Musat-Coman
25.00 RON
De vanzare: Mariana, 15 ani.
Iana Matei
29.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cartea cunoasterilor : Conversatii cu marile spirite ale vremurilor noastre. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Constantin von Barloewen

Deocamdata in afara de "Cartea cunoasterilor : Conversatii cu marile spirite ale vremurilor noastre", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Constantin von Barloewen.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter