Arta negocierii în afaceri.Ghidul pentru încheierea unei afaceri şi rezolvarea conflictelor

Arta negocierii în afaceri.Ghidul pentru încheierea unei afaceri şi rezolvarea conflictelor

Editura Publica
32,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-88749-6-1;384 pagini;14.5 x 20.5 cm;Ediţia I 2008

Recenzie Arta negocierii în afaceri.Ghidul pentru încheierea unei afaceri şi rezolvarea conflictelor

Traducător: Ioana Maria Novac

Arta negocierii în afaceri este un material util pentru orice lider sau manager care are nevoie de strategii şi de idei practice pentru a le aplica în conducerea unei negocieri. Având la bază cercetări temeinice, autorii – experţi în negocierea de afaceri – au redus volumul uriaş de informaţii disponibile într-o carte accesibilă celor ocupaţi, care au nevoie să se pregătească pentru negocierile zilnice, dar şi pentru situaţiile de negociere mai complexe şi mai solicitante.

Indiferent de cum numiţi negocierea – târguială, tocmeală, troc sau managementul diferenţelor – aptitudinile şi tehnicile de bază ale maestrului negociator trasate în cartea de faţă sunt esenţiale pentru rezolvarea conflictelor, pentru conducerea conversaţiilor dificile, pentru apărarea în faţa unui adversar competitiv sau pentru negocierea unei afaceri bune. Tehnicile şi recomandările autorilor pot fi utilizate, de asemenea, şi în negocierea mai informală, de zi cu zi, care are loc la serviciu, cum ar fi cumpărarea sau vânzarea.

Arta negocierii în afaceri cuprinde numeroase instrumente utile în procesul negocierii, este uşor de utilizat, include rezultatele unor noi cercetări, exemple la zi, dar şi recomandări cu privire la negocierea prin e-mail. Urmând cu atenţie sugestiile autorilor, oricare dintre cititori poate deveni un maestru al negocierii. Volumul include şi un nou instrument de autoevaluare şi noi completări folositoare. Cartea oferă o serie de sfaturi foarte practice pentru a conduce jocul negocierii şi pentru a ne arăta cum să:

    * Înţelegem jocul astfel încât să controlăm cât mai bine ceea ce se întâmplă în cadrul lui
    * Estimăm succesiunea activităţilor unei negocieri şi să ne îndreptăm de la dezacord către acord
    * Identificăm strategiile şi tacticile celorlalţi jucători
    * Aplicăm regulile jocului – „ceea ce se face şi ceea ce nu se face” – care ne vor aduce, în cele din urmă, succesul


Recomand această carte oricui este implicat în negocierile de afaceri sau care are un rol de lider la locul său de muncă. Cuprinde foarte multe aptitudini importante, prezentate într-o manieră inteligentă şi utilă.

Quint Studer, autor, Hardwiring Excellence and
Results That Last

Negocierea este unul dintre cele mai importante aspecte ale afacerilor, şi cu toate acestea, câteodată îi acordăm cea mai mică atenţie. Cartea trebuie citită de orice om de afaceri care vrea să îşi ducă afacerea într-o nouă etapă.

Celia Rocks, autoare, Brilliance Marketing Management; preşedinte Rocks-DeHart Public Relations
 

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Arta negocierii în afaceri.Ghidul pentru încheierea unei afaceri şi rezolvarea conflictelor", publicata in 2 categorii, Economie / Leadership, Economie / Negocieri, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Roy Lewicki, Alexander Hiam, si a fost publicata de editura Publica. Se poate cumpara cartea Arta negocierii în afaceri.Ghidul pentru încheierea unei afaceri şi rezolvarea conflictelor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Arta negocierii în afaceri.Ghidul pentru încheierea unei afaceri şi rezolvarea conflictelor" este de 32.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Arta negocierii în afaceri.Ghidul pentru încheierea unei afaceri şi rezolvarea conflictelor

Produse similare si recomandari

Alpha leadership
Deering Anne , Robert Dilts, Russell Julian
30.01 RON
Simtul urgentei
John P. Kotter
39.00 RON
Mostenire de lider
Julie Stark, Marta Brooks, Sarah Caverhill
22.00 17.60 RON
Leadership: arta si maestria de a conduce
Manfred Kets De Vries
45.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Arta negocierii în afaceri.Ghidul pentru încheierea unei afaceri şi rezolvarea conflictelor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Roy Lewicki

Deocamdata in afara de "Arta negocierii în afaceri.Ghidul pentru încheierea unei afaceri şi rezolvarea conflictelor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Roy Lewicki.

Alexander Hiam

Deocamdata in afara de "Arta negocierii în afaceri.Ghidul pentru încheierea unei afaceri şi rezolvarea conflictelor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Alexander Hiam.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter