Cartea mea preferata despre MUMII

Cartea mea preferata despre MUMII

Editura Niculescu
29,43 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN:978-973-748-376-8;Numar de pagini:32 pagini;An aparitie:2008
Colectia: enciclopedii_niculescu

Recenzie Cartea mea preferata despre MUMII

COLECŢIA CARTEA MEA PREFERATĂ DESPRE... Invitaţie adresată micilor curioşi, fiecare volum se constituie într-o aventură pe tărâmul cunoaşterii. Rând pe rând, dinozaurii, giganţii care au populat cândva Terra, a căror dispariţie mai înfierbântă şi azi minţile oamenilor de ştiinţă, vulcanii, chiar şi în zilele noastre dovezi, uneori catastrofale, ale vieţii din măruntaiele geologice ale planetei, piraţii, aventurieri şi stăpâni fioroşi de odinioară ai mărilor şi oceanelor sau mumiile, mărturii ale străvechii şi înfloritoarei civilizaţii care a înălţat piramidele, aceste patru cărţi-piese împlinesc un mic puzzle istorico-biologico-geologic, luându-şi cititorii în primire cu o mulţime de date şi informaţii, însoţite de ilustraţii veridice, conducându-i în călătorii purtate prin lumi cu adevărat... fascinante!
O CĂLĂTORIE PRIN LUMEA FASCINANTĂ A VECHIULUI EGIPT!
Invitaţie adresată micilor curioşi, volum se constituie într-o aventură pe tărâmul cunoaşterii. Volumul dedicat mumiilor, mărturii ale străvechii şi înfloritoarei civilizaţii care a înălţat piramidele, se alătură altor trei cărţi-piese, împlinind un mic puzzle istorico-biologico-geologic, luându-şi cititorii în primire cu o mulţime de date şi informaţii, însoţite de ilustraţii veridice, conducându-i într-o călătorie purtată printr-o lume cu adevărat... fascinantă!

 

Cartea "Cartea mea preferata despre MUMII" a fost publicata in categoria Enciclopedii si atlase / Enciclopedii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Philip Steele si a fost publicata de editura Niculescu. Se poate cumpara cartea Cartea mea preferata despre MUMII prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cartea mea preferata despre MUMII" este de 29.43 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Cartea mea preferata despre MUMII

Produse similare si recomandari

Epoca imperiilor
Robert Aldrich
129.90 RON
1000 de dinozauri
134.90 RON
Cartea mea preferata despre DINOZAURI
Christopher Maynard
29.43 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cartea mea preferata despre MUMII. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Philip Steele

Pe langa "Cartea mea preferata despre MUMII", autorul Philip Steele a publicat si Cea mai bună carte despre CASTELE, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter