Sorgul rosu

Sorgul rosu

Editura Humanitas
42,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-689-283-7;Anul editiei: 2008;Format:13x20 cm; Numarul de pagini: 480
Colectia: Raftul Denisei

Recenzie Sorgul rosu

Ecranizarea romanului Sorgul rosu, in regia lui Zhang Yimou, a fost distinsa cu Ursul de aur la Festivalul de Film de la Berlin in 1988.

Care este cea mai mare cruzime fata de victimele unei istorii atroce? Uitarea. impotriva ei lupta naratorul povestii tragice a trei generatii ale unei famili chineze, din anii '30 pana in deceniul al optulea. In tinutul Gaomi, patria sorgului rosu, viata isi iese din matca odata cu invazia japoneza si nu se va mai reaseza nicicand; ii urmeaza razboiul civil, instaurarea comunismului si Revolutia Culturala. Tanara Dai Fenglian, mostenitoarea unei averi neasteptate, si comandantul Yu, iubitul ei, care organizeaza rezistenta impotriva japonezilor, sunt cuplul originar in jurul caruia va gravita istoria "clanului sorgului rosu". O istorie plina de patima si de cruzime, in care rosul pasiunii si al sangelui varsat se impletesc, la fel ca trecutul recent si trecutul mitic al tinutului Gaomi. Cartea lui Mo Yan este o saga violenta si patimasa, transfigurand realitatea, abjecta si mareata in acelasi timp, in legenda.

Cartea "Sorgul rosu" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman istoric si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mo Yan si a fost publicata de editura Humanitas. Se poate cumpara cartea Sorgul rosu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sorgul rosu" este de 42 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Sorgul rosu

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Indiferentii
Alberto Moravia
24.90 RON
Regina Victoria
Lytton Strachey
29.98 RON
Ultima legiune
Valerio Massimo Manfredi
24.90 RON
Culorile sangelui
Mihail Diaconescu
36.69 RON
Castelul palarierului
A.J. Cronin
34.00 RON
Taina inchizitorului Eymerich
Valerio Evangelisti
19.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sorgul rosu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mo Yan

Deocamdata in afara de "Sorgul rosu", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mo Yan.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter