Cum sa devii o printesa

Cum sa devii o printesa

84,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Categorie de varsta: 3+

Recenzie Cum sa devii o printesa

Cum să devii o prinţesă  este o carte-jucărie care le va încânta nu numai pe fetiţe, ci şi pe părinţi. Un volum care, cu ajutorul sfatului avizat al Prinţesei Petala, asistată de Clubul Prinţeselor – un club select cu membri princiari precum Cenuşăreasa şi Rapunzel - va conduce fetiţele într-o lume captivantă. Ele vor învăţa tot ceea ce trebuie să ştie pentru a deveni prinţese, cum să strălucească la un bal, cum să folosească vrăjile şi farmecele, vor putea intra în Clubul Prinţeselor sau vor primi sfaturi despre cum ar trebui să îşi primească prinţul. Fetiţele vor descoperi în interiorul cărţii o mulţime de surprize, de la jocuri, ghicitori şi rochii de bal până la paşi de dans.

În orice fetiţă stă ascunsă o Prinţesă, iar orice Prinţesă este o Regină în devenire... Deschide paginile magice ale acestei cărţi şi las-o pe Prinţesa Petala să te ducă în lumea ei. Unele fetiţe se nasc prinţese, altele se căsătoresc cu un prinţ – există un început în toate. De ce să nu fi chiar tu o prinţesă?

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Cum sa devii o printesa", publicata in 4 categorii, Carti cadou / Cadouri pentru copii, Carti pentru copii / Carte jucarie, Carti cadou / Carti Mos Nicolae, Carti cadou / Copii 5-7 ani, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Caitlin Matthews si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Cum sa devii o printesa prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum sa devii o printesa" este de 84.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-675-496-8
Pagini: 30
Format: 26 x 30 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cum sa devii o printesa

Produse similare si recomandari

La rascruce
Crossley-Holland Kevin
29.90 RON
Aventurile lui Pinocchio
Carlo Collodi
59.90 RON
Razboinicul viking
Judson Roberts
27.90 RON
Piciul - Alphonse Daudet
Alphonse Daudet
8.91 RON
Atlasul lumii pentru copii
Colin Sale
75.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum sa devii o printesa. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Caitlin Matthews

Caitlin Matthews a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Povesti la gura sobei. Pentru serile de iarna, Elemente de samanism, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter