Limba si literatura romana.Modele de subiecte pentru teza unica, cls.a VIII-a, semestrul I

Limba si literatura romana.Modele de subiecte pentru teza unica, cls.a VIII-a, semestrul I

Editura Paralela45
8,10 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

CONFORM M.Ed.C.T 2008-2009;ISBN:978-973-47-0470-5;Nr. pagini: 88
Colectia: teza_unica

Recenzie Limba si literatura romana.Modele de subiecte pentru teza unica, cls.a VIII-a, semestrul I

Cartea "Limba si literatura romana.Modele de subiecte pentru teza unica, cls.a VIII-a, semestrul I" a fost publicata in categoria Suport scolar / Teze unice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Davidoiu-Roman Anca si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Limba si literatura romana.Modele de subiecte pentru teza unica, cls.a VIII-a, semestrul I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Limba si literatura romana.Modele de subiecte pentru teza unica, cls.a VIII-a, semestrul I" este de 8.1 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Limba si literatura romana.Modele de subiecte pentru teza unica, cls.a VIII-a, semestrul I

Produse similare si recomandari

Matematica. Exercitii si probleme. Clasa a VII-a, semestrul al II-lea
Gheorghe Drugan, Ion Ghica, Cornel Moroti, Marius Giurgiu
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Limba si literatura romana.Modele de subiecte pentru teza unica, cls.a VIII-a, semestrul I. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Davidoiu-Roman Anca

Davidoiu-Roman Anca a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Limba si literatura romana. Clasa a VIII - a : Evaluarea nationala 2012. Notiuni teoretice si 50 de teste rezolvate, Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a V - a, Limba si literatura romana. Evaluarea nationala 2011 : Notiuni teoretice si 50 de teste rezolvate. Clasa a VIII - a, Limba si literatura romana.Modele de subiecte pentru teza unica, cls.a VII-a, semestrul I, Limina sau o istorie a paratextului in proza, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter