Ghid pentru invatamintul prescolar. O abordare din perspectiva noului curriculum

Ghid pentru invatamintul prescolar. O abordare din perspectiva noului curriculum

Editura Polirom
29.95 26.96 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-46-1404-2;ANUL APARITIEI: 2009;NUMAR PAGINI:264;FORMAT: 160x235

Recenzie Ghid pentru invatamintul prescolar. O abordare din perspectiva noului curriculum

Cuvint inainte de Constantin Cucos

Cea mai importanta schimbare prevazuta de reforma invatamintului prescolar din 2000 a fost trecerea de la o programa centrata pe continuturi la una centrata pe obiective. Ghid pentru invatamintul prescolar ofera repere esentiale pe baza carora educatorii isi pot desfasura activitatea in contextul reformei curriculare, continind deschideri teoretice, o prezentare a politicilor din domeniul educatiei timpurii si sugestii metodologice utile. Adresat atit educatorului incepator, cit si celui cu experienta, volumul propune o viziune globala a ciclului proiectare-aplicare-evaluare si numeroase solutii practice: planificarea anuala/semestriala, conceperea si elaborarea proiectului tematic si a celui didactic, strategii ludice de invatare, instrumente de evaluare etc.

Cuprins:
Proiectarea demersului didactic la gradinita • Conceperea si elaborarea proiectului tematic • Conceperea si elaborarea proiectului didactic (microproiectarea) • Bune practici in desfasurarea activitatilor de invatare • Nevoile speciale ale unor copii • Evaluarea prescolarilor si a activitatilor desfasurate la gradinita

Cartea "Ghid pentru invatamintul prescolar. O abordare din perspectiva noului curriculum" a fost publicata in categoria Stiinte / Pedagogie. Educatie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Camelia Munteanu, Eusebiu Neculai Munteanu, si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Ghid pentru invatamintul prescolar. O abordare din perspectiva noului curriculum prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghid pentru invatamintul prescolar. O abordare din perspectiva noului curriculum" este de 26.955 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ghid pentru invatamintul prescolar. O abordare din perspectiva noului curriculum

Produse similare si recomandari

Despre pedagogie
Immanuel Kant
11.00 RON
Aplicaţii ale noului curriculum pentru învăţământul preşcolar VOL I
Filofteia Grama, Mioara Pletea, Angela Sesovici, Viorica Preda, Angela Ciobotaru
29.00 RON
Imaginatia in predare si invatare
Egan Kieran
12.90 RON
Noi metode si strategii pentru managementul clasei
Jerry Olsen, Thomas W. Nielsen
14.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghid pentru invatamintul prescolar. O abordare din perspectiva noului curriculum. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Camelia Munteanu

Deocamdata in afara de "Ghid pentru invatamintul prescolar. O abordare din perspectiva noului curriculum", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Camelia Munteanu.

Eusebiu Neculai Munteanu

Deocamdata in afara de "Ghid pentru invatamintul prescolar. O abordare din perspectiva noului curriculum", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Eusebiu Neculai Munteanu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter