Teoria literara. O introducere

Teoria literara. O introducere

Editura Polirom
26,96 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN:978-973-46-1251-2;ANUL APARITIEI: 2008;NUMAR PAGINI:312;FORMAT: 135x200
Colectia: colegium

Recenzie Teoria literara. O introducere

Traducere de Delia Ungureanu

„Acest volum sintetic si lucid ne ofera o analiza a tuturor teoriilor literare importante, de la structuralismul anilor ’60 la deconstructivismul contemporan, care au facut din critica academica un domeniu deopotriva incitant si frustrant pentru neinitiati.” (New York Times Book Review)

„Teoria literara este scrisa cu acea verva care o face usor de citit si pe care o atribuim de obicei criticilor britanici orientati in mod deliberat impotriva teoriei… Nu este doar un eseu stralucitor si polemic, ci si o remarcabila demonstratie de condensare si sintetizare… O carte provocatoare si placuta.”
(Sunday Times)

„O carte polemica, amuzanta si foarte instructiva. Indispensabila.” (Jonathan Culler)

Cartea " Teoria literara. O introducere" a fost publicata in categoria Stiinte / Filologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Terry Eagleton si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Teoria literara. O introducere prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul " Teoria literara. O introducere" este de 26.96 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Teoria literara. O introducere

Produse similare si recomandari

Gandeste
Simon Blackburn
29.90 RON
Aripile lui Icar
Damian Stanoiu
18.00 RON
Textul descriptiv
Jean-Michel Adam, Jean Andre Petit
37.80 RON
Gramatica limbii romane
Dumitru Irimia
54.00 RON
Poezia medievala in limba romana
Eugen Negrici
14.40 RON
Jean Rousset sau pasiunea lecturii
Roger Fancillon
12.60 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Teoria literara. O introducere. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Terry Eagleton

Deocamdata in afara de " Teoria literara. O introducere", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Terry Eagleton.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter