Iti amintesti de mine?

Iti amintesti de mine?

Editura Polirom
35,96 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN:978-973-46-1161-4;ANUL APARITIEI: 2008;NUMAR PAGINI: 448; FORMAT: 106x180
Colectia: CHIC

Recenzie Iti amintesti de mine?

Traducere din limba engleza de Vali Florescu
Varianta moderna a basmului Cenusareasa!

Iti amintesti de mine? este una dintre cele mai reusite parodii ale „vietii de lux, la inaltime”. Eroina romanului, Lexi Smart, se trezeste intr‑un spital londonez si are o mare surpriza. Dintii ei sint perfecti. Corpul ei, la fel. Are o geanta Louis Vuitton. Abia scapata dintr‑un accident de masina (cu propriul Mercedes), si‑a pierdut o bucata consistenta de memorie, mai precis trei ani, si este pe cale sa afle cit de mult s‑au schimbat lucrurile intre timp. Cumva, Lexi a reusit sa ajunga dintr‑o fata muncitoare de 25 de ani o mare afacerista de 28, care locuieste intr‑un penthouse superb, are o asistenta personala de shopping, un grup de noi prieteni fermecatori si urmeaza o dieta fara carbohidrati. Si de unde a aparut oare acest sot chipes, care se pare ca mai e si milionar? Desi mintea i‑a ramas cu trei ani in trecut, Lexi e hotarita sa accepte aceasta minunata lume noua si sa fie... cine pare a fi. Desigur, pina cind apare in scena si un amant!

„O carte minunata, plina de umor, dar si de lacrimi. Sophie Kinsella reuseste sa transforme un accident soldat cu pierderea memoriei intr-o poveste inviorator de amuzanta.” (USA Today)

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Iti amintesti de mine?", publicata in 2 categorii, Beletristica / ChickLit, Beletristica / Literatura engleza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Sophie Kinsella si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Iti amintesti de mine? prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Iti amintesti de mine?" este de 35.96 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Iti amintesti de mine?

Produse similare si recomandari

La cumparaturi cu Minnie
Sophie Kinsella
36.95 RON
Celebritate pentru o cauza nobila
Helen Fielding
32.95 RON
La cumparaturi cu bebe
Sophie Kinsella
39.95 RON
Margarita cu gheata
Lauren Henderson
34.16 RON
Arta de a-ti face datorii
Jacques-Gilbert Ymbert
19.90 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON
Bridget Jones: La limita ratiunii
Helen Fielding
34.95 RON

Comentarii si recenzii

1. Iti amintesti de mine? de daniela.m la 14.04.2011

Daca vrei sa privesti viata cu alti ochi , cu ochi care sa-ti sclipeasca de bucurie , daca vrei sa alungi stresul pentru o buna bucata de vreme , citeste aceasta carte ! este prima mea carte citita din seria celor scrise de sophie kinsella , dupa care le-am citit pe toate celelalte si am urmarit cu nerabdare aparitia urmatoarei.

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Iti amintesti de mine?. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, La cumparaturi cu bebe, La cumparaturi in rochie de mireasa, Fata fantoma , Goana dupa cumparaturi la new york, La cumparaturi cu sora mea, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter