Iubita locotenentului francez (Top 10)

Iubita locotenentului francez (Top 10)

Editura Polirom
Editia: II
19,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Seria: Top 10+

Recenzie Iubita locotenentului francez (Top 10)

Iubita locotenentului francez, romanul cel mai cunoscut al lui Fowles, este o emotionanta poveste de iubire. O carte despre tinerete, despre frumusetea vietii si despre libertatea de a alege. Plasata in jurul anului 1867, actiunea romanului pune in cumpana libertatea viziunii de la sfirsitul anilor ’60 ai secolu-
lui XX cu atitudinile severe ale perioadei victoriene din urma cu o suta de ani. Romanul evoca in chip convingator atmosfera conventiilor rigide, a emotiilor reprimate, iar punctul culminant, indelung aminat, al relatiei celor trei protagonisti sporeste si mai mult interesul cititorului.

Romanul lui John Fowles a inspirat o celebra ecranizare, cu Meryl Streep si Jeremy Irons in rolurile principale. Filmul Iubita locotenentului francez, aparut in 1981, a fost de cinci ori nominalizat la Oscar si a cistigat doua premii BAFTA.

"Ca să nu rămîneţi cu impresia nedreapta că Charles s-a purtat, totuşi, cam prea urît cu Sam, se ruvine să aflaţi că, înainte de a pleca de la han. trimise pe unul din flăcăii..." Continuare...

"Era în ochii ei recunoştinţă, şi tristeţea ei de demult întreagă, şi o îngrijorare de un fel ciudat, ca şi cum ştia că îi face rău; dar, dincolo de toate acestea,..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Iubita locotenentului francez (Top 10)", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura engleza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de John Fowles si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Iubita locotenentului francez (Top 10) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Iubita locotenentului francez (Top 10)" este de 19.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-46-2144-6
Pagini: 552
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Iubita locotenentului francez (Top 10)

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Iubita locotenentului francez (Top 10). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

John Fowles

John Fowles a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Colectionarul, Colectionarul. Editie 2011 (Top 10), Copacul, Daniel Martin, Iubita locotenentului francez, Magicianul, Omida.

Top 10+

Iubita locotenentului francez (Top 10)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter