KGB in inima Vaticanului

KGB in inima Vaticanului

Editura Pro Editura
27.00 9.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN:978-973-145-087-2

Recenzie KGB in inima Vaticanului

Traducator:Nicolae Balta

KGB în inima Vaticanului este rodul unei lungi anchete asupra serviciilor sovietice KGB şi GRU care, după ce au făcut din înalta ierarhie a Bisericii Ortodoxe ruse o anexă a propagandei lor, au penetrat, din anii ’20, secretele lumii catolice, prin Congregaţii, Secretariatul de Stat, L’Osservatore Romano, Ordinul de Malta şi Banca Vaticanului, a cărei trezorerie se afla la un pas de ruină la începutul anilor ’80.

Vom descoperi rolul lui Licio Gelli, fondatorul lojii P2, tovarăş de drum al  celor din KGB, împrejurările care au dus la asasinarea şefului Gărzii Elveţiene şi efortul zadarnic de „curăţare“  a sindicatului Solidarnosc.

Cititorul va înţelege cum notorietatea mondială câştigată de Ioan Paul al II-lea, datorită numeroaselor sale deplasări, a dejucat tentativele de destabilizare a papalităţii şi cum a fost organizat atentatul  din 13 mai 1981.

Pierre Faillant de Villemarest, rezistent din toamna anului 1940, fost ofiţer al Armatei Secrete din Vercors, este membru al Asociaţiei Foştilor Membri ai Serviciilor Speciale din Apărarea Naţională. El este specializat în studiul serviciilor secrete din URSS şi Europa de Est şi a publicat peste douăzeci şi opt lucrări, aproape toate traduse în  câteva limbi.

Cartea "KGB in inima Vaticanului" a fost publicata in categoria Istorie / Servicii secrete si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Pierre de Villemarest, Daniele de Villemarest, si a fost publicata de editura Pro Editura. Se poate cumpara cartea KGB in inima Vaticanului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "KGB in inima Vaticanului" este de 9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: kgb , servicii secrete , spionaj

Pret KGB in inima Vaticanului

Produse similare si recomandari

KGB in inima Vaticanului
Pierre de Villemarest, Daniele de Villemarest
27.00 9.00 RON
Partidul, Securitatea, Cultele
Silviu B. Moldovan
10.00 RON
Arhiva Mitrokhin
Christopher Andrew, Vasili Mitrokhin
34.90 RON
CIA. O istorie politica 1947-2007
Frank Daninos
34.90 RON

Comentarii si recenzii

1. KGB in inima Vaticanului de Ciprian la 18.03.2011

Cartea de fata aduce in prim-plan secretele si relatiile dintre serviciile secrete rusesti (KGB si GRU)si unele organizatii religioase ca Ordinul de Malta ,Loja Romei si Garda Elvetiana.Aceasta carte arata totusi rolului Papei Ioan Paul al II-lea in dejucarea planurilor de reprimare sangeroasa a Sindicatului Solidaritatea in Polonia.Este o carte pe care toti ar trebui sa o citeasca findca dezvaluie toate ororile la care s-au pretat serviciile ruse pentru a pastra controlul asupra unei societati in schimbare.

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea KGB in inima Vaticanului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Pierre de Villemarest

Deocamdata in afara de "KGB in inima Vaticanului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Pierre de Villemarest.

Daniele de Villemarest

Deocamdata in afara de "KGB in inima Vaticanului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Daniele de Villemarest.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter