Invata sa canti la clape  : Ghidul incepatorului, pentru pian si pentru toate instrumentele electronice cu claviatura

Invata sa canti la clape : Ghidul incepatorului, pentru pian si pentru toate instrumentele electronice cu claviatura

Editura Teora
79,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-1-59496-733-7; contine CD cu piste ajutatoare
Colectia: invata_sa_canti

Recenzie Invata sa canti la clape : Ghidul incepatorului, pentru pian si pentru toate instrumentele electronice cu claviatura

Cartea va pune la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie pentru a invata sa canti la pian si instrumente cu claviatura:sfaturi pentru alegerea unui instrument, notiuni de citirea partiturilor, exercitii.

Cartea "Invata sa canti la clape " a fost publicata in categoria Arta / Muzica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 20.02.2018. A fost scrisa de Steve Ashworth si a fost publicata de editura Teora. Se poate cumpara cartea Invata sa canti la clape prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Invata sa canti la clape " este de 79 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte_cd
Limba: ro

Poze aditionale

Pret Invata sa canti la clape : Ghidul incepatorului, pentru pian si pentru toate instrumentele electronice cu claviatura

Produse similare si recomandari

Maiestrie fara efort
Werner Kenny
17.00 RON
Piese mici pentru pian
Ludwig van Beethoven
18.00 RON
30 de miniaturi pentru pian
Johnny Raducanu
20.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Invata sa canti la clape : Ghidul incepatorului, pentru pian si pentru toate instrumentele electronice cu claviatura. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Steve Ashworth

Deocamdata in afara de "Invata sa canti la clape : Ghidul incepatorului, pentru pian si pentru toate instrumentele electronice cu claviatura", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Steve Ashworth .

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter