Matematica, clasa I. Caietul elevului. Partea I

Matematica, clasa I. Caietul elevului. Partea I

Editura Aramis
8,91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-679-134-3;Anul: 2006;Pagini: 64;Format: 205x260
Colectia: mate1

Recenzie Matematica, clasa I. Caietul elevului. Partea I

Auxiliar al manualului de Matematica –Victoria Padureanu, Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Matematica, clasa I. Caietul elevului. Partea I", publicata in 3 categorii, Suport scolar / Auxiliare cls. I, Manuale scolare (clasa) / Clasa I, Manuale scolare (materie) / Matematica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Victoria Padureanu si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Matematica, clasa I. Caietul elevului. Partea I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Matematica, clasa I. Caietul elevului. Partea I" este de 8.91 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Matematica, clasa I. Caietul elevului. Partea I

Produse similare si recomandari

Matematica distractiva  clasa I
Aurel Maior, Elena Maior
8.91 RON
Caiet de limba si literatura romana. Clasa I
Ioan Sas, Maria-Lia Sas, Adela Lazar, Rodica Halmu
10.00 RON
Set caiete matematica pentru clasa I (semestrele I si II)
Stefan Pacearca, Mariana Mogos
14.01 RON
Cunoasterea mediului. Caiet de lucru
Mirela Ilie, Marilena Nedelcu
12.00 RON
Consiliere si orientare scolara, clasa I
Elena Ispas, Maria Tomescu Harcaian
5.99 RON

Comentarii si recenzii

1. Matematica, clasa I. Caietul elevului. Partea I de rolea anca la 14.03.2012

Unul dintre cel mai popular manual scolar datorita jocurilor de culori, dar si informatiilor pe care le contine!Copiii sunt de fiecare data fermacati de acesta!

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Matematica, clasa I. Caietul elevului. Partea I. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Victoria Padureanu

Victoria Padureanu a publicat inca 12 carti prezente in libraria noastra, Matematica de zi cu zi - trusa de matematica pentru lucrul individual, Matematica. Manual, clasa I, Set caiete matematica pentru clasa I (semestrele I si II), COMUNICARE ŞI GRAMATICA IN EXERCITII SI TESTE. CLASA A V-A, COMUNICARE SI GRAMATICA IN EXERCITII SI TESTE. CLASA A VII-A, COMUNICARE SI GRAMATICA IN EXERCITII SI TESTE. CLASA A VIII-A, DICTIONAR DE COMUNICARE PENTRU CLASELE V-VIII. TERMENI SI NOTIUNI GRAMATICALE, LITERATURA. EXERCITII PRACTICE PENTRU STUDIUL TEXTULUI. CLASA A V-A, Educatie civica - manual pentru clasa a IV-a, Matematica - manual pentru clasa a IV-a, Matematica clasa a III-a, Matematica, clasa I. Caietul elevului. Partea a II-a, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter