Penelopiada

Penelopiada

Editura Leda
26,91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN 973-102-174-4;Aparitie 2008;Numar pagini 192;Format 10,2 x 18 cm

Recenzie Penelopiada

Traducere de Gabriela Nedelea

Seria Mituri reuneste cativa dintre cei mai talentati scriitori ai lumii, fiecare dintre ei repovestind un mit intr-un stil modern, cu totul memorabil.
Un proiect editorial international, lansat de editura britanica Canongate in 2005, cuprinzand in prezent 40 de edituri din intreaga lume.
 
Penelopa e plina de farmec, ironica, are o limba ascutita si douasprezece slujnice devotate cu care-si petrece zilele in asteptarea lui Odiseu...
Faceti cunostinta cu o Penelopa in varianta Cosmo si cu viziunea ei proprie si originala asupra unuia dintre cele mai celebre mituri din istorie.

Cartea "Penelopiada" a fost publicata in categoria Beletristica / Mitologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Margaret Atwood si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Penelopiada prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Penelopiada" este de 26.91 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Penelopiada

Produse similare si recomandari

Iliada
Homer
27.50 RON
Odiseea
Homer
28.99 RON
Vampiri si vampirism
Claude Lecouteaux
8.72 RON
Basme populare din Bucovina
Ludwig Adolf Staufe
11.99 RON
In tara legendelor. Editia a IV - a
Alexandru Mitru
15.00 RON
Mituri literare moderne si postmoderne
Virgil Soptereanu
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Penelopiada. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Margaret Atwood

Margaret Atwood a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Femeia-oracol, Asasinul orb, Femeia comestibila, Mireasa hotomana, Ochi-de-pisica, Oryx si Crake, Povestirea cameristei, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter