8 piese pentru teatrul de papusi

8 piese pentru teatrul de papusi

10,80 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Carte pentru copii

Recenzie 8 piese pentru teatrul de papusi

Te voi lua totuşi cu mine, Măiastro… Te voi ascunde în inimă, în gând, în vis…. Te voi oglindi în treizeci şi trei de chipuri – în marmoră albă, sură şi neagră, în bronz lustruit ca aurul, în aur însuşi…

Te voi sculpta în lumină, dincolo de lut şi carne, îţi voi face cu mâinile mele de ţăran din Gorj aripi înalte de piatră sau metal, şi cu ele te vei înălţa şi vei zbura ca şi aci, străbătând Pământul, de la un cap la altul… (Încet de tot.) Şi vei cânta… cântecul tău… şi al meu…

O carte pentru copii antrenantă, pentru pustii de toate vârstele.

Cartea "8 piese pentru teatrul de papusi" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Viorica Huber Rogoz si a fost publicata de editura Ideea Europeana. Se poate cumpara cartea 8 piese pentru teatrul de papusi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "8 piese pentru teatrul de papusi" este de 10.8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-594-095-6
Pagini: 200
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret 8 piese pentru teatrul de papusi

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON
Sexul explicat adolescentilor
Madueno Conchita
70.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea 8 piese pentru teatrul de papusi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Viorica Huber Rogoz

Deocamdata in afara de "8 piese pentru teatrul de papusi", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Viorica Huber Rogoz.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter