Societatile secrete

Societatile secrete

Editura Pro Editura
21,96 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-8951-68-6

Recenzie Societatile secrete

Nu exista o problema care sa fi provocat controverse mai nflacarate dect studiul gruparilor calificate drept societati secrete.
Dupa cum se observa nsa lesne, n toate timpurile cele mai diverse grupari au fost asimilate societatilor secrete.
De la Organizatiile initiatice (religiile de mistere din Antichitate, Ezoterismul islamic, Initierile din lumea medievala, Rozacrucienii, Francmasoneria) si pna la Societatile secrete politice (Sfnta Vehma, Iluminatii din Bavaria, Carbonarii, Societatile irlandeze, Ku-Klux-Klanul, Mafia, Societatile criminale), Serge Hutin ne descrie influenta acestora n ntreaga lume, precum si scopurile si mijloacele utilizate, dezvaluindu-ne o lume stranie de care depindem adeseori, o lume secreta pe care autorul o analizeaza profund n aceasta lucrare.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Societatile secrete", publicata in 2 categorii, Istorie / Diverse, Istorie / Servicii secrete, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Serge Hutin si a fost publicata de editura Pro Editura. Se poate cumpara cartea Societatile secrete prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Societatile secrete" este de 21.96 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Societatile secrete

Produse similare si recomandari

Istoria corpului
Alain Corbin, Jean-Jeacques Courtine, Georges Vigarello
119.00 RON
America : Descoperire, Colonizare
Corneliu Nicolescu
25.00 RON
USLA in stare de hipnoza
Marian Romanescu
35.00 RON
Istoria anarhismului
Jean Preposiet
34.90 RON
Dacia in autorii clasici
G. Popa-Lisseanu
15.26 RON
Pragmatismul care ne lipseste
Mihai Pavel Popovici
29.43 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Societatile secrete. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Serge Hutin

Serge Hutin a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Guvernantii din umbra si societatile secrete, Oameni si civilizatii disparute, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter