72 de ingeri. Calauzele noastre de zi cu zi

72 de ingeri. Calauzele noastre de zi cu zi

Editura Nemira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Mistica

Recenzie 72 de ingeri. Calauzele noastre de zi cu zi

Ingerii sunt fiinte spirituale care pot interveni in viata noastra, numai daca doriti acest lucru. Odata ce ati luat legatura cu ei, ingerii se vor afla langa voi pentru a va ajuta. Ce fel de ajutor va pot acorda? De toate felurile, indiferent daca este vorba despre viata practica, gandurile, elanurile inimii sau suferintele voastre.

Aceasta carte va ofera o abordare solida a cunoasterii omului in realitatea sa divina. Este, in egala masura, un instrument pretios de dezvoltare personala. Descoperind rolul fiecarui inger in parte, veti putea rezolva orice dificultate personala, dar veti putea ajunge si la o intelegere superioara a misiunii voastre in viata.

"YEZALEL RIGUROSUL, ISCUSITUL de la 21 la 25 mai Arhanghelul lui director este Raziei. Ordinul lui este cel al heruvimilor. Harul lui este cel al realizării karmice. Sfera lui este cea a iubirii...." Continuare...

"LAUVUEL CEL CARE CELEBREAZĂ VIAŢA, PREASTIMATUL de la 12 la 15 mai Arhanghelul lui director este Raziei. Ordinul lui este cel al heruvimilor. Harul lui este cel al realizării karmice. Sfera lui..." Continuare...

Cartea "72 de ingeri. Calauzele noastre de zi cu zi" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Crestinism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Mireille Labonte si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea 72 de ingeri. Calauzele noastre de zi cu zi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "72 de ingeri. Calauzele noastre de zi cu zi" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-579-322-4
Pagini: 163
Format: 14 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret 72 de ingeri. Calauzele noastre de zi cu zi

Produse similare si recomandari

Ortodoxie si modernitate. O introducere
Pantelis Kalaitzidis
25.00 RON
Biserica si gnoza
Francis C. Burkitt
18.00 RON
Biserica si cult
Vasile Miron
25.00 RON
Dogma euharistica
Serghei Bulgakov
13.00 RON
Despre suflet si inviere
Grigorie de Nyssa
19.00 RON
In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti
Radu Carp, Dacian Gratian, Sorin Muresan, Radu Preda
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea 72 de ingeri. Calauzele noastre de zi cu zi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mireille Labonte

Deocamdata in afara de "72 de ingeri. Calauzele noastre de zi cu zi", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mireille Labonte.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter