Teste de biologie pentru clasa a ix-a

Teste de biologie pentru clasa a ix-a

Editura All
7,11 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-684-179-0

Recenzie Teste de biologie pentru clasa a ix-a

Alaturi de metodele clasice de evaluare, utilizarea testelor de cunostinte stimuleaza gandirea logica, invatarea constienta si activa, precum si capacitatea decizionala a elevilor. Prin intermediul lor este posibila amplificarea cunostintelor dobandite de catre elevi, dar si depistarea unor erori sau lipsuri din procesul de invatare.
Pornind de la aceste deziderate si avand in vedere programa analitica, autorii au cautat sa selecteze din noianul de teste posibile pe acelea care fac obiectul cunostintelor dobandite de toti elevii la lectiile de biologie. Lucrarea cuprinde cinci tipuri de teste: complement simplu; complement multiplu; complement grupat; de asociere; de cauzalitate (cauza-efect). Acestea au grade variate de dificultate, ceea ce le sporeste gradul de interes si atractie. Elevii vor gasi cu usurinta raspunsul la toate testele la sfarsitul cartii, astfel ca sistemul de evaluare va functiona eficient si va da posibilitatea fiecarui elev sa-si masoare dimensiunile acumularilor. Cuprins: Celula; Tesuturi-Organe-Organism; Functiile organismului; Diversitatea lumii vii; Ereditatea si variabilitatea lumii vii; Raspunsuri.

Cartea "Teste de biologie pentru clasa a ix-a" a fost publicata in categoria Suport scolar / Biologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Arinis Ioana, Mihail Aurora, si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Teste de biologie pentru clasa a ix-a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Teste de biologie pentru clasa a ix-a" este de 7.11 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Teste de biologie pentru clasa a ix-a

Produse similare si recomandari

Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011
Adriana Simona Popescu, Valeria Chiosea, Stefania Pelmus-Giersch
19.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Teste de biologie pentru clasa a ix-a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Arinis Ioana

Arinis Ioana a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Biologie B1, B2, B3 : Manual pentru clasa a X-a, Biologie. Manual pentru clasa a XII-a, Biologie. Manual pentru scoala de arte si meserii - clasele a-IX-a si a X-a, Teste de biologie pentru admiterea la facultate. anatomia si fiziologia omului.

Mihail Aurora

Mihail Aurora a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Biologie. Manual pentru clasa a VIII-a, Biologie (B1). Manual pentru clasa a 11-a, Biologie. Caietul elevului - Clasa a VIII-a, Biologie. Manual pentru clasa a VIII-a (limba maghiara), Caiet de biologie pentru clasa a VI-a , Caiet de biologie pentru clasa a VII-a, Teste biologie pentru clasa a XI-a, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter