500 de jocuri pentru copii isteti

500 de jocuri pentru copii isteti

Editura Teora
22,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie 500 de jocuri pentru copii isteti

Cartea se adreseaza copiilor peste 7 ani si se inscrie in categoria cartilor care dezvolta perspicacitatea, spiritul de observatie, logica si cunostintele micilor cititori.

Capacitatea de a rezolva diverse probleme (de la cele mai usoare pana la unele mai dificile) este o calitate care se castiga prin exercitiu, iar aceasta carte ofera o varietate de astfel de exercitii, alternandu-le pe cele dificile cu unele foarte usoare (labirinturi, jocuri de colorat etc.)

Cheia exercitiilor de la sfarsitul cartii poate fi folosita cu succes pentru autoevaluare.

Cartea "500 de jocuri pentru copii isteti" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Jocuri si exercitii educationale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. Se poate cumpara cartea 500 de jocuri pentru copii isteti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "500 de jocuri pentru copii isteti" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Pagini: 112
Format: 21,3 x 27,6 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret 500 de jocuri pentru copii isteti

Produse similare si recomandari

Jocuri Si Matematica (vol.III)
Gheorghe Paun
7.30 RON
Invata sa desenezi - lucruri minunate
Kate Ashforth, Paul Konye
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea 500 de jocuri pentru copii isteti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter