500 de retete. Dulciuri pentru toate buzunarele

500 de retete. Dulciuri pentru toate buzunarele

Editura Polirom
8,82 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-683-879-X; ANUL APARITIEI: 2002; NUMAR PAGINI: 208; FORMAT: 147x205
Colectia: Practic

Recenzie 500 de retete. Dulciuri pentru toate buzunarele

Cartea profesoarei Maria Dumitrescu are tocmai aceasta rara calitate de a sti sa imbine in asa fel retetele incit sa cuprinda atit substante reparatoare (albuminele din lapte, ou), cit si substante energetice (faina, grasimi, zahar) si mai ales elemente bogate in vitamine (fructele). Retetele de dulciuri inserate nu sint simple culegeri din literatura culinara, ci reprezinta rezultatul unor repetate experiente personale pe care autoarea le-a facut in cursul unei indelungi cariere. O carte de mare folos tuturor gospodinelor, atit celor cu mai multa, cit si celor cu mai putina aplicatie.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "500 de retete. Dulciuri pentru toate buzunarele", publicata in 2 categorii, Arta culinara / Carte de bucate, Arta culinara / Prajituri si dulciuri, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Maria Dumitrescu si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea 500 de retete. Dulciuri pentru toate buzunarele prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "500 de retete. Dulciuri pentru toate buzunarele" este de 8.82 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret 500 de retete. Dulciuri pentru toate buzunarele

Produse similare si recomandari

Retete exotice
Dana Verescu
5.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea 500 de retete. Dulciuri pentru toate buzunarele. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Maria Dumitrescu

Pe langa "500 de retete. Dulciuri pentru toate buzunarele", autorul Maria Dumitrescu a publicat si Deutsch mit Freude.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter