50 de semne ale tulburarilor psihice

50 de semne ale tulburarilor psihice

Editura Trei
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie practica

Recenzie 50 de semne ale tulburarilor psihice

Ghid accesibil al simptomelor care tin de psihiatrie si ce ar trebui sa stiti despre acestea

Aceasta carte te va invata ce ai nevoie sa stii despre tulburarile psihice, in cazul in care ai fost diagnosticat cu o tulburare psihica, ai unele probleme netratate, sau esti preocupat de cineva care ar putea avea o tulburare psihica. Cartea este organizata alfabetic, in functie de simptom, asa incat sa poti gasi un anume simptom care te preocupa. In fiecare capitol vei afla cum se prezinta simptomul in diferite tulburari.

Aceasta carte te va ajuta sa iti raspunzi la intrebari si te va indruma catre un tratament, daca acesta e necesar. Mai mult decat atat, fiecare capitol iti sugereaza modalitati de a te adapta problemelor care te preocupa.

Dr. James Whitney Hicks este director asociat al Departamentului de servicii clinice al Centrului de psihiatrie criminalistică din New York City.
De asemenea, este profesor asistent de psihiatrie la Universitatea New York.

"Psihiatrii presupun că astfel de pacienţi au o nevoie psihologică de a fi îngrijiţi, aşa încât se forţează să rămână bolnavi. Prm babil că le face plăcere să fie..." Continuare...

"CE SĂ FACI ATUNCI CÂND PERSOANA LA CARE Tll ESTE DEPENDENTĂ? Dacă persoana la care ţii este dependentă de droguri sau alcool, poţi juca un rol foarte important în fiecare pas al..." Continuare...

Cartea "50 de semne ale tulburarilor psihice" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie aplicata si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de James Whitney Hicks si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea 50 de semne ale tulburarilor psihice prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "50 de semne ale tulburarilor psihice" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-525-3
Pagini: 480
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret 50 de semne ale tulburarilor psihice

Produse similare si recomandari

Cum sa convingi pe oricine de orice
Ruth Shermann
29.90 RON
Secretele creativitatii
Michael Michalko
28.00 RON
NLP - calea succesului
Andy Szekely
19.00 RON
Creativitatea in publicitate
Pat Fallon
44.90 RON
Femei care iubesc prea mult
Robin Norwood
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea 50 de semne ale tulburarilor psihice. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

James Whitney Hicks

Deocamdata in afara de "50 de semne ale tulburarilor psihice", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului James Whitney Hicks.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter