50 de minute cu Plesu si Liiceanu (audiobook) : 10 CD-uri audio

50 de minute cu Plesu si Liiceanu (audiobook) : 10 CD-uri audio

199,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie 50 de minute cu Plesu si Liiceanu (audiobook) : 10 CD-uri audio

Despre miracolul întâlnirii; despre iubire; despre speranţă; despre trufie; despre toleranţă; despre frică; de ce citim; parabolele răului şi judecăţii; parabolele pierderii şi regăsirii; despre umor

E vorba, în aceste dialoguri, de lucruri care ne frământă pe toţi, unele pentru că le suportăm zi de zi, altele pentru că fac parte din constantele vieţii înseşi. Ce facem cu viaţa noastră, de ce facem sau spunem prostii, de ce iubim, de ce sperăm, de ce o întâlnire poate fi un miracol, unde trebuie să înceapă şi unde trebuie să se termine toleranţa, ce sens are cititul, ce să facem cu fricile noastre sunt întrebări care ne privesc pe toţi şi în jurul cărora, conştient sau nu, ne construim viaţa.

Cartea "50 de minute cu Plesu si Liiceanu (audiobook)" a fost publicata in categoria Audiobook-uri / Practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, si a fost publicata de editura Humanitas Multimedia. Se poate cumpara cartea 50 de minute cu Plesu si Liiceanu (audiobook) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "50 de minute cu Plesu si Liiceanu (audiobook)" este de 199 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-606-8102-40-5
Format: CD audio
CD/DVD: 10
Limba: ro

Pret 50 de minute cu Plesu si Liiceanu (audiobook) : 10 CD-uri audio

Produse similare si recomandari

Gastronomice, vol. 2 (audiobook)
Teodoreanu Pastorel
23.50 RON
Gastronomice, vol. 3 (audiobook)
Teodoreanu Pastorel
23.50 RON
Gastronomice, vol.6 (audiobook)
Teodoreanu Pastorel
25.00 RON
Gastronomice, vol. 1 (audiobook)
Teodoreanu Pastorel
23.50 RON
Gastronomice, vol. 5 (audiobook)
Teodoreanu Pastorel
25.00 RON
Hot Sex (audiobook)
Cox Tracey
30.00 RON
Dieta filosofului (audiobook)
Richard Watson
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea 50 de minute cu Plesu si Liiceanu (audiobook) : 10 CD-uri audio. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Gabriel Liiceanu

Gabriel Liiceanu a publicat inca 31 carti prezente in libraria noastra, Apel catre lichele (audiobook), Cele trei norme ale mamei (audiobook), Declaratie de iubire (audiobook), Despre limita (audiobook), Despre minciuna(audiobook), Inapoi la argument (audiobook) : cu Gabriel Liiceanu, Itinerariile unei vieti - E. M. Cioran (audiobook), Strategii ale seductiei. De la Romeo si Julieta la sarutul cioranian (audiobook), Usa interzisa (audiobook), Apel catre lichele, Cearta cu filozofia : Eseuri, Declaratie de iubire, Declaratie de iubire. Editia a II-a revizuita(audiobook), Despre limita, Despre limita, Despre minciuna, Despre Noica | Noica inedit : Centenar Constantin Noica – 1909/2009, Despre seductie, Despre ura, Epistolar, Estul naivitatilor noastre : Oare ne putem apara prin cuvinte?, Intalnire cu un necunoscut, Jurnalul de la Paltinis. Un model paideic in cultura umanista, Om si simbol : Interpretari ale simbolului in teoria artei si filozofia culturii, Povesti de dragoste la prima vedere, Scrisori catre fiul meu, Sebastian, mon frere (audiobook), Tragicul : O fenomenologie a limitei si depasirii, Usa interzisa, Usa interzisa, Usa interzisa (audiobook), dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Andrei Plesu

Andrei Plesu a publicat inca 27 carti prezente in libraria noastra, 3 poeme filosofice pentru S. 2 evocari ale lui Constantin Noica (audiobook), Comedii la portile Orientului (audiobook), Despre bucurie in est si in vest si alte eseuri, Despre bucurie in est si in vest si alte eseuri (audiobook), Despre ingeri (audiobook), Inapoi la argument (audiobook) : Cu Andrei Plesu, Limba pasarilor , Minima moralia (audiobook), Un alt Caragiale (audiobook), Comedii la portile Orientului, Comedii la portile Orientului, Despre frumusetea uitata a vietii, Despre ingeri, Despre ingeri, Despre ingeri, Despre ingeri, editia a 3-a, Despre Noica | Noica inedit : Centenar Constantin Noica – 1909/2009, Jurnalul de la tescani, Jurnalul de la Tescani, Minima moralia, Minima moralia, Minima Moralia (audiobook) : Plus un CD gratuit, Note, stari, zile (1968-2009), Obscenitatea publica, Pitoresc si melancolie, Planeta maimutelor, Seria Andrei Plesu (audiobook), dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter