400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani) : Editia a III - a

400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani) : Editia a III - a

Editura All
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie 400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani) : Editia a III - a

Lucrarea isi propune sa constituie un ghid complex si util, privind alimentatia copilului cu varsta intre 0-3 ani, atat in familie, cat si in colectivitati (crese, centre de primire, sectii de pediatrie etc.).

Ea insumeaza o variata si cuprinzatoare paleta de meniuri zilnice, precum si retetele de preparare a alimentelor respective - proprii fiecarei grupe de varsta - contribuind astfel la stabilirea unei hrane corespunzatoare, precum si la prevenirea si corectarea unor greseli de nutritie, generate de monotonia alimentatiei, de folosirea in exces a unor alimente (in special, lactate si fainoase), de ignorarea sezonului.

Cartea este utila tuturor celor care sunt constienti de faptul ca un copil alimentat corect inseamna mai tarziu un adult sanatos.

Cartea "400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani)" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Bebelusi si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Laurentiu Cernaianu si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea 400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani)" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Limba: ro

Pret 400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani) : Editia a III - a

Produse similare si recomandari

Mama fericita
Giuseppe Ferrari
39.89 RON
Copilul fericit
Giuseppe Ferrari
39.89 RON
Albumul bebelusului meu
Caroline Ash
44.89 RON
Alimentatia sugarului si a copilului mic
Elizabeth M. Ward
44.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea 400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani) : Editia a III - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Laurentiu Cernaianu

Laurentiu Cernaianu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, 400 de retete culinare : Pentru copilul tau 0-3 ani, 400 de retete culinare pentru copilul tau : 3-15 ani, Alimentatia sanatoasa a familiei moderne.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter