250 de retete din arta culinara chinezeasca

250 de retete din arta culinara chinezeasca

Editura All
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie 250 de retete din arta culinara chinezeasca

Arta culinara chinezeasca este renumita in intreaga lume. Ea a parcurs mii de ani de rafinament si perfectionare, de la mancarea gatita pe pietre fierbinti pana la mancarurile sofisticate care se serveau la Curtile Imparatesti. In timpul Dinastiei Tang (618-907), arta culinara chinezeasca, ca si celelalte arte, a cunosut o mare inflorire. Nu numai culoarea, aroma si gustul erau importante, dar si forma de prezentare a bucatelor au devenit elemente esentiale in arta culinara. Bucataria chinezeasca s-a diversificat prin folosirea unor condimente speciale, locale. Dupa unele statistici, in prezent, in intreaga China exista peste 5 000 de feluri de mancaruri tipice, la care se mai adauga mancarurile locale si cele preparate in familie.

Autorii cartii, care au trait in China mai multi ani, au ales pentru publicul romanesc retete care pot fi pregatite cu ingrediente existente in pietele si magazinele din tara noastra.

Cartea "250 de retete din arta culinara chinezeasca" a fost publicata in categoria Arta culinara / Bucatarie internationala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Eufrosinia Dorobantu, Ion Dorobantu, si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea 250 de retete din arta culinara chinezeasca prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "250 de retete din arta culinara chinezeasca" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2005
ISBN: 973-724-081-2
Pagini: 232
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret 250 de retete din arta culinara chinezeasca

Produse similare si recomandari

Bucatarie usoara
Larousse
32.99 RON
Bucatarie araba
Liliana Bolbol
6.90 RON
Bucatarie chinezeasca
Liliana Bolbol
5.90 RON
Mancaruri de post
Elena Popescu
12.00 RON
Bucatarie internationala. Editia a doua
Denisa Parjol Savulescu, Liana Parjol Savulescu
43.60 RON
Specialitati din Vechiul Regat
Daniela Florescu
6.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea 250 de retete din arta culinara chinezeasca. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Eufrosinia Dorobantu

Deocamdata in afara de "250 de retete din arta culinara chinezeasca", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Eufrosinia Dorobantu.

Ion Dorobantu

Deocamdata in afara de "250 de retete din arta culinara chinezeasca", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ion Dorobantu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter