24 DE POVESTI MAGICE IN ASTEPTAREA LUI MOS CRACIUN

24 DE POVESTI MAGICE IN ASTEPTAREA LUI MOS CRACIUN

54,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie 24 DE POVESTI MAGICE IN ASTEPTAREA LUI MOS CRACIUN

24 de povesti magice - de citit cate una in fiecare seara, incepand cu 1 decembrie si pana in Ajun, ca sa ai un Craciun cu adevarat feeric.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "24 DE POVESTI MAGICE IN ASTEPTAREA LUI MOS CRACIUN", publicata in 3 categorii, Carti cadou / Carti de Craciun, Carti pentru copii / Cartile copilariei, Carti pentru copii / Povestile Copilariei, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Cristina Brostianu si a fost publicata de editura Corint Junior. Se poate cumpara cartea 24 DE POVESTI MAGICE IN ASTEPTAREA LUI MOS CRACIUN prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "24 DE POVESTI MAGICE IN ASTEPTAREA LUI MOS CRACIUN" este de 54.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 973-128-350-0
Pagini: 72
Format: 21 x 24 cm
Limba: ro

Pret 24 DE POVESTI MAGICE IN ASTEPTAREA LUI MOS CRACIUN

Produse similare si recomandari

Sarbatoarea Craciunului
Avril Tyrrell, Frances Tyrrell
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea 24 DE POVESTI MAGICE IN ASTEPTAREA LUI MOS CRACIUN. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cristina Brostianu

Deocamdata in afara de "24 DE POVESTI MAGICE IN ASTEPTAREA LUI MOS CRACIUN", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Cristina Brostianu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter