142 modele de contracte civile si comerciale conform noului Cod civil

142 modele de contracte civile si comerciale conform noului Cod civil

154,78 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie 142 modele de contracte civile si comerciale conform noului Cod civil

CD-ul 142 Modele de contracte civile si comerciale conform noului Cod Civil este ghidul practic de referinta, ce abordeaza cele mai uzuale modele de contracte comerciale si civile. Reprezinta cea mai buna lucrare creata vreodata pe piata modelelor de contracte!

Fiecare contract si act in parte contine note explicative care vin sa lamureasca modul de folosire a unor cauze sau prevederi in raport cu dispozitiile noului Cod Civil.

Cartea "142 modele de contracte civile si comerciale conform noului Cod civil" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mihaela Trusca, Gabriela Dita, Iosif R. Urs, Manuela Tabaras, Chiriac Manusaride, Mariana Pacurar, si a fost publicata de editura Rentrop&Straton. Se poate cumpara cartea 142 modele de contracte civile si comerciale conform noului Cod civil prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "142 modele de contracte civile si comerciale conform noului Cod civil" este de 154.78 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-722-744-7
CD/DVD: 1
Limba: ro

Pret 142 modele de contracte civile si comerciale conform noului Cod civil

Produse similare si recomandari

Texte juridice
Ion Dogaru
50.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea 142 modele de contracte civile si comerciale conform noului Cod civil. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Mihaela Trusca

Deocamdata in afara de "142 modele de contracte civile si comerciale conform noului Cod civil", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mihaela Trusca.

Gabriela Dita

Gabriela Dita a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, 142 Modele de contracte civile si comerciale, Colectia Completa 5 CD-uri Modele de Contracte si Acte esentiale pentru Afaceri, Cum sa infiintezi propriul SRL - CD, Contractele mileniului III -142 modele de acte civile si comerciale, Infiintare firma in doar 5 zile : Dosar complet, Somaj tehnic 2009, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Iosif R. Urs

Iosif R. Urs a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, 142 Modele de contracte civile si comerciale, 444 contracte, acte notariale si actiuni in justitie, Contractele mileniului III -142 modele de acte civile si comerciale, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Manuela Tabaras

Manuela Tabaras a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Contractele mileniului III -142 modele de acte civile si comerciale, Daune - Interese : Culegere de practica judiciara, Legislatia asigurarilor si societatilor de asigurare : Editie actualizata.

Chiriac Manusaride

Chiriac Manusaride a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, 142 Modele de contracte civile si comerciale, Contractele mileniului III -142 modele de acte civile si comerciale, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Mariana Pacurar

Mariana Pacurar a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, 142 Modele de contracte civile si comerciale, Contractele mileniului III -142 modele de acte civile si comerciale, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter