14 prelegeri de Drept International Public

14 prelegeri de Drept International Public

Editura C. H. Beck
49,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Manuale Beck

Recenzie 14 prelegeri de Drept International Public

Bazele reformei in domeniul educatiei, la nivel european, au fost puse prin adoptarea Declaratiei de la Bologna (19 iunie 1999), semnata de ministrii insarcinati cu invatamantul superior din 29 de state, printre care si Romania.

Obiectivul principal al Procesului de la Bologna este acela de a crea un Spatiu European al Invatamantului Superior (European Higher Education Area), bazat pe cooperare internationala si schimburi academice, un spatiu european atractiv atat pentru studentii si profesorii europeni, cat si pentru studenti si profesori de oriunde din lume.

Cele trei prioritati ale procesului de la Bologna se concentreaza asupra urmatoarelor aspecte:

  • structura studiilor superioare in trei cicluri (licenta, masterat, doctorat),
  • asigurarea calitatii in invatamantul superior si
  • recunoasterea calificarilor si a perioadelor de studii.
Cartea "14 prelegeri de Drept International Public" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept international si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Adrian Nastase, Cristian Jura, Florian Coman, si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea 14 prelegeri de Drept International Public prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "14 prelegeri de Drept International Public" este de 49.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-18-0048-3
Pagini: 328
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: drept international public

Pret 14 prelegeri de Drept International Public

Produse similare si recomandari

14 prelegeri de Drept International Public
Adrian Nastase, Cristian Jura, Florian Coman
49.90 RON
Drept international privat. Caiet de seminar
Gheorghe Gheorghiu, Nicoleta Enache
34.90 RON
Drept international privat
Florin Ciutacu
25.00 RON
Drept international public
Raluca Miga-Besteliu
34.90 RON
Raspunderea in dreptul international umanitar
Daniela Coman, Victor Ponta
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea 14 prelegeri de Drept International Public. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Adrian Nastase

Adrian Nastase a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Drept international public. Sinteze : Editia 6, Blog'n roll : Jurnal Virtual, Codul zambaccian, De la Karl Marx la Coca-Cola : dialog deschis cu Alin Teodorescu, Drept diplomatic si consular. Sinteze pentru examen, Drept international contemporan - texte esentiale - editia a II - a, Drept international public. Sinteze pentru examen. Editia 5, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Cristian Jura

Pe langa "14 prelegeri de Drept International Public", autorul Cristian Jura a publicat si Drept international public. Sinteze pentru examen. Editia 5.

Florian Coman

Deocamdata in afara de "14 prelegeri de Drept International Public", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Florian Coman.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter