101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie

101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie

Editura Trei
55,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie-Psihoterapie

Recenzie 101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie

Metaforele sunt recunoscute drept un element esenţial al artei comunicării terapeutice eficiente. Dar cum să spui poveşti care să capteze clientul în mod eficient? Unde să găseşti materialele sau sursele pentru a crea poveşti adecvate? Volumul de faţă răspunde la aceste întrebări şi oferă un ghid pentru povestitul eficient şi utilizarea vocii povestitorului în cel mai propice mod spre a antrena clientul şi a începe călătoria vindecării.
Pentru psihoterapeuţii experimentaţi, acest volum aduce o diversitate de noi poveşti pe baza cărora să se poată crea metafore terapeutice pline de sens. Oferă tehnici pentru a ascuţi abilităţile, a spori comunicarea şi a creşte eficienţa şi plăcerea a ceea ce facem. Pentru psihoterapeuţii începători, care tocmai descoperă puterea metaforelor terapeutice, această carte oferă proceduri detaliate, exemple de caz şi o colecţie bogată de poveşti terapeutice pe care le pot aplica imediat în munca lor, indiferent care le este fundalul teoretic.

George W. Burns este psiholog clinician şi director la Milton Erickson Institute of Western Australia. Este, de asemenea, formator şi conferenţiar universitar și autorul a şapte cărţi dedicate poveştilor terapeutice, depresiei ori aplicării meditaţiei zen pentru îmbunătăţirea sănătăţii mentale. Editura Trei a mai publicat volumul său 101 poveşti vindecătoare pentru copii şi adolescenţi, foarte bine primit de cititori.

"De o vreme încoace un prieten întreba dacă avuseseră d ■ prima ceartă. Spunea că o relaţie nu şi-a testat esenţa până când un cuplu nu a înfruntat un conflict..." Continuare...

"Cu o ocazie, un guru renumit în lume veni să-i viziteze org şui. Se spunea despre el că evoluase dintr-o lungă descendenţa de predare de învăţături şi că era onorat de mulţi...." Continuare...

Cartea "101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihoterapie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de George W. Burns si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea 101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie" este de 55 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-582-6
Pagini: 512
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret 101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie

Produse similare si recomandari

O minunata nefericire
Boris Cyrulnik
30.00 RON
Depresia. Evadare din infern
Sorin Ene
19.00 RON
Psihoterapia tulburarilor anxioase
Andrews Gavin, Crino Rocco, Caroline Hunt, Lisa Lampe
79.00 RON
Psihoterapie si Consiliere Gestalt
Phil Joyce, Charlotte Sills
32.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea 101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

George W. Burns

Pe langa "101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie", autorul George W. Burns a publicat si 101 povesti vindecatoare pentru copii si adolescenti : Folosirea metaforelor in terapie, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter