1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera

1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera

Editura Trei
29.00 26.10 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-707-196-5;Nr. de pagini: 304

Recenzie 1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera

Cartea de faţă este structurată de aşa manieră încât să satisfacă toate gusturile şi exigenţele, precum şi toate modalităţile de învăţare a legislaţiei rutiere.
Partea întâi, dedicată întrebărilor, prezintă gradual şi în ordinea materiei toate elementele care se predau în timpul procesului de învăţământ. Am insistat foarte mult pe cunoaşterea indicatoarelor, pe sesizarea asemănărilor, respectiv a deosebirilor dintre ele, pentru că indicatoarele reprezintă ABC-ul legislaţiei rutiere. După întrebări multiple din semnalizarea verticală, urmează altele care vizează tăbliţele adiţionale, semnalizarea orizontală, semnalele poliţiştilor rutieri etc., tot ce reprezintă materia cerută pentru promovarea examenului «de sală».
Partea a doua, extrem de importantă, cuprinde răspunsurile detaliate, comentate, ale întrebărilor din prima parte, răspunsuri care vă lămuresc pe deplin cu privire la corectitudinea formulării punctului respectiv.
Partea a treia cuprinde răspunsurile directe, fără comentarii, pentru cei care au trecut o dată sau de mai multe ori prin răspunsurile comentate sau pentru cei care «mâine dau sala».
Ca un bonus pentru cititorii noştri, în partea a patra veţi găsi zece chestionare, structurate exact în maniera celor de la examenul «real». Rezolvarea lor constituie un excelent antrenament pentru candidaţi.

Cartea "1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Eugen Manica si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea 1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera" este de 26.1 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret 1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea 1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Eugen Manica

Deocamdata in afara de "1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Eugen Manica.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter