100 Proroci

100 Proroci

Editura EuroPress
41,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: 100

Recenzie 100 Proroci

Acest volum din Colectia 100 este dedicat unei teme pasionante si foarte vaste – istoria afirmarii credintelor religioase ale omenirii. Cartea noastra va permite cititorului sa inteleaga eterogenitatea si modul variat de manifestare a diferitelor curente ale gandirii, sentimentelor si vietii religioase.

Principiile dupa care ne-am ghidat in conceperea acesteia nu sunt supuse in nici un fel unor anumite preferinte religioase. De aceea, faptul ca jumatate dintre profilurile prezentate sunt cele ale unor figuri crestine se datoreaza numai mentalitatii cititorilor nostri potentiali, orientati in mod traditional spre cultura crestina europeana.

Problema pe care ne-am propus s-o dezbatem se poate formula in felul urmator: reprezentarea istoriei crestinismului pe fondul afirmarii altor religii ale lumii. Am vehiculat cuvantul „proroci” in cel mai larg sens cu putinta. Fireste, acest cuvant este folosit in primul rand pentru a-i desemna pe „fondatorii de religii” (Iisus Hristos, Buddha, Mahomed, Moise, Nanaka, Zarathustra si altii) si, de asemenea, pe teologi (Nagarjuna, Ali-Gazali, Sfantul Augustin, Grigorie Teologul, Maksim Marturisitorul si altii).

Cartea "100 Proroci" a fost publicata in categoria Enciclopedii si atlase / Enciclopedii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Elena Rijova, Konstantin Rijov, si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea 100 Proroci prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "100 Proroci" este de 41 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2006
ISBN: 973-88127-3-9
Pagini: 570
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret 100 Proroci

Produse similare si recomandari

1000 de dinozauri
134.90 RON
Cartea mea preferata despre MUMII
Philip Steele
29.43 RON
Marile minuni ale lumii
Ash Russell
39.92 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea 100 Proroci. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Elena Rijova

Deocamdata in afara de "100 Proroci", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Elena Rijova.

Konstantin Rijov

Deocamdata in afara de "100 Proroci", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Konstantin Rijov.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter