Istorie. Manual pentru clasa a V-a

Istorie. Manual pentru clasa a V-a

Editura All
14,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2005; Numar de pagini : 160; ISBN : 973-9229-39-5

Recenzie Istorie. Manual pentru clasa a V-a

Manualul este aprobat prin Ordinul nr. 4258 din 02.07.1996, în urma ultimei licitaĊ£ii organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de MEC.

Modalitatea prin care manualul transmite mesajul formativ este bazata pe asociativitate si interactiune. • Este dominat de urmatoarele principii didactice: - al accesibilitatii cunostintelor; al sistematizarii; al participarii active si constiente a elevului.

Solicita gandirea asociativa, prin analiza comparativa a unor informatii provenite din diferite surse (textul lectiei, fragmentele de opere istorice, atlasul istoric, dictionarul etc.)

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Istorie. Manual pentru clasa a V-a", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (clasa) / Clasa a V-a, Manuale scolare (materie) / Istorie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Balutoiu Valentin, Vlad Constantin, Zoe Petre, L. Capita, Monica Dvorski, si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Istorie. Manual pentru clasa a V-a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Istorie. Manual pentru clasa a V-a" este de 14.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Istorie. Manual pentru clasa a V-a

Produse similare si recomandari

Matematica pentru clasa V - a. Semestrul II. Editie 2012
Marius Perianu, Catalin Stanica, Ioan Balica, Dumitru Savulescu
12.00 RON
Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I
Catalin Stanica, Dumitru Savulescu, Ion Rosu, Marius Perianu
12.00 RON
Matematica clasa a-5-a
Daniela Sarghie
8.00 RON
English for children. Starters
red. Diana Piscarac
26.00 RON
Limba romana pentru clasa a V - a. Exercitii
Daniela Ionescu, Florin Ionescu
15.00 RON
Educatie tehnologica . Manual clasa a V-a
Gabriela Lichiardopol, Viorica Stoicescu, Silvica Neacsu
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Istorie. Manual pentru clasa a V-a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Balutoiu Valentin

Balutoiu Valentin a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Istorie. caietul elevului - clasa a v-a, Istorie. ghidul profesorului - clasa a v-a, Istorie. manual pentru clasa a vi-a, Istorie. manual pentru clasa a x-a.

Vlad Constantin

Pe langa "Istorie. Manual pentru clasa a V-a", autorul Vlad Constantin a publicat si Istorie. caietul elevului - clasa a v-a.

Zoe Petre

Zoe Petre a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Istorie. Manual pentru clasa a XII-a, ISTORIE - Manual pentru clasa a IV-a, ISTORIE / Zoe Petre - Manual pentru clasa a IX-a, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

L. Capita

L. Capita a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Istorie. Manual pentru clasa a V-a, ISTORIE Caietul elevului clasa a VI-a, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Monica Dvorski

Monica Dvorski a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Istorie. Manual pentru clasa a V-a, Istorie. Manual pentru clasa a VI-a, ISTORIE (lb.maghiara) - Manual pentru clasa a VI-a, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter